top of page

Biokleanin toimintatavat

 

Työntekijämme ovat kokeneita ja motivoituneita tuottamaan parasta palvelua. Turvallinen työskentely on ensisijaisen tärkeää, joten puhdistusaineet valitsemme huolellisesti.

Voimme siivota käyttäen omia puhdistusaineitamme, tai myös on mahdollista käyttää asiakkaan puhdistusaineita mikäli ne ovat biohajoavia, ihoystävällisiä ja sopivia siivottaville pinnoille. Meiltä on myös mahdollistaa ostaa puhdistusainesetti kotiin tulevia siivouksia varten. Ota yhteyttä löytääksesi juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Haluamme kaikki olla onnellisia ja terveitä sekä asua/työskennellä puhtaassa, raikkaassa ja hyväntuoksuisessa ympäristössä.  Kotimme ansaitsevat parasta huolenpitoa, joten siivouksessa käytämme turvallisia ja laadukkaita puhdistusaineita ja -tarvikkeita.

Maapallomme kärsii erilaisista ympäristökatastrofeista: ilmastonmuutos, lajien sukupuuttoon kuoleminen ym. Me siivouspalveluiden tarjoana haluamme erottua joukosta ja panostaa luontoystävälliseen työhön, koska välitämme ympäristöstä ja ihmisistä! Tarjoamme vain luontoystävällisiä siivouspalveluita. Toivomme esimerkkimme inspiroivan muitakin, jotta voisimme yhdessä saavuttaa paremman tulevaisuuden ja hyvät olosuhteet myös tuleville sukupolville.

Hand Holding Branch
bottom of page